Archiv článků

nápojový lístek

  Espresso 45,- Doppio 65,- Espresso Machiato 50,- Flat White 65,- Cappuccino 55,- Caffé Latte 70,- Rulandské šedé  2013, Milan Nestarec, Velké Bílovice 49,- (249,-) Muller...

menu pro česky mluvící spoluobčany

    Dnešní  nabídka     Křehký listový salát se sýrem gorgonzola, vlašskými ořechy,                     hruškou Williams a medem  70 g          Steak z tuňáka...

menu pro anglicky mluvící spoluobčany

  Today’s menu Crisp lettuce salad with gorgonzola, walnuts, Williams pear and honey  70 g        Tuna steak with mixed salad or warm chickpea salad 200 g                           ...

menu vip

plátky hovězí svíčkové, rukola, telecí šťáva, domácí hranolky  beef tenderloin, rocket, parmesan, veal stock   250,- římský salát, křupavý vepřový bok, kerblík  little gem, pork belly, chervil   170,- hovězí burger v domácí briošce, vypečená slanina, cheddar, domácí...

gastronomické pojmy

AIGUILLETTY [égijety] - jsou tenoučké, kolmo krájené kroužky z prsíček drůbeže nebo z rybího masa, doplněk je pikantní omáčka. AIOLI - provensálské máslo nebo česneková majonéza. Je oblíbená na jihu Francie k pečením, sekaninám, rybám i studenému masu. Ingredience jsou –...

speciál menu

krém z topinamburu, telecí konfit, houby  jerusalem artichoke soup, veal confit, ceps 160,- barevné mrkve, kozí sýr, lístky salátů  carrots, goat cheese, herbs 130,- husí játra, celerové pyré, ořechy  goose livers, celeriac puree,...

Vývary - Consommé - demi-glace - bouillon - custos

Naše restaurace vyrábí různé druhy vývarů, které si můžete samozřejmě koupit přímo v restauraci. Klasický základ kvalitního vaření. Využití v kuchyni je nekonečně univerzální a nedá se použít nevhodně. Možno také aplikovat jako podporu imunitního systému nebo jako vysoce efektivní vyprošťovák....