Menu

 
        Losos na bylinkách                T bone steak 
       Řecký salát                             Dančí žebírko 
          Steak                                      Losos na másle
          Tuňák na rajčatech               Pstruh na bylinkách

Houby

menu vip

plátky hovězí svíčkové, rukola, telecí šťáva, domácí hranolky  beef tenderloin, rocket, parmesan, veal stock   250,- římský salát, křupavý vepřový bok, kerblík  little gem, pork belly, chervil   170,- hovězí burger v domácí briošce, vypečená slanina, cheddar, domácí...

gastronomické pojmy

AIGUILLETTY [égijety] - jsou tenoučké, kolmo krájené kroužky z prsíček drůbeže nebo z rybího masa, doplněk je pikantní omáčka. AIOLI - provensálské máslo nebo česneková majonéza. Je oblíbená na jihu Francie k pečením, sekaninám, rybám i studenému masu. Ingredience jsou –...

speciál menu

krém z topinamburu, telecí konfit, houby  jerusalem artichoke soup, veal confit, ceps 160,- barevné mrkve, kozí sýr, lístky salátů  carrots, goat cheese, herbs 130,- husí játra, celerové pyré, ořechy  goose livers, celeriac puree,...